Lyceo Zevenbergen - Gildelaan

Lyceo Zevenbergen - Gildelaan is een Huiswerkinstituut gelegen aan Gildelaan 82 in Zevenbergen.

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding en bijles op het Markland College in Zevenbergen. Ze hebben een team van begeleiders die klaarstaan om leerlingen te helpen bij het behalen van goede resultaten op school. De vestiging is geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.30 uur tot 17.00 uur en ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen en in het weekend. De vestigingsmanager, Ludo Aerts, en zijn team bieden ondersteuning, begeleiding en training aan leerlingen van het primair en voortgezet onderwijs. Ze luisteren naar de wensen van de leerling en ouders en maken op basis daarvan een persoonlijk plan van aanpak. Ze werken aan de ontwikkeling en zelfstandigheid van de leerlingen in een ontspannen en positieve werksfeer. De begeleiding sluit aan bij de behoeftes van de leerling en er wordt gewerkt aan doelen zoals studievaardigheden, planning en ondersteuning bij lastige vakken. De voortgang wordt bijgehouden in een online logboek en er zijn korte lijnen met de docenten en mentor. De huiswerkbegeleiding is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Markland College. Daarnaast biedt Lyceo ook bijles aan, waarbij leerlingen individuele begeleiding krijgen van een specialist op het vakgebied. Bijles kan wekelijks gevolgd worden of af en toe om bij te werken.

Meer informatie over Lyceo Zevenbergen - Gildelaan in Zevenbergen

Lyceo Zevenbergen - Gildelaan is een Huiswerkinstituut gelegen in Zevenbergen op Gildelaan 82.

Lyceo Zevenbergen - Gildelaan uit Zevenbergen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Zevenbergen - Gildelaan en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Zevenbergen? Dan ben je bij Lyceo Zevenbergen - Gildelaan op de juiste plek. Bij Lyceo Zevenbergen - Gildelaan kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Gildelaan 82 in Zevenbergen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zevenbergen of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Zevenbergen - Gildelaan. Je kan Lyceo Zevenbergen - Gildelaan telefonisch bereiken op: 31 6 51089920 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/zevenbergen/markland/?utm_source=GMB&utm_medium=zevenbergen-markland&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Zevenbergen - Gildelaan en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Zevenbergen - Gildelaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Zevenbergen - Gildelaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Zevenbergen – Gildelaan

Bezoekers bekeken ook