RT Praktijk Reken op Taal (dyslexie, dyscalculie)

RT Praktijk Reken op Taal (dyslexie, dyscalculie) is een Bijles gelegen aan Vloeddijk 141 in Kampen.

In de tekst wordt gesproken over het belang van persoonlijk onderwijs. Het benadrukt dat simpelweg je best doen niet voldoende is in het onderwijs. Het stelt dat het hebben van persoonlijk onderwijs een oplossing kan bieden. Het geeft aan dat dit herkenbaar kan zijn voor mensen en nodigt hen uit om te ervaren hoe persoonlijk onderwijs eruit kan zien. De tekst eindigt met contactgegevens van Rekenoptaal, waaronder het adres en telefoonnummer.

Meer informatie over RT Praktijk Reken op Taal (dyslexie, dyscalculie) in Kampen

RT Praktijk Reken op Taal (dyslexie, dyscalculie) is een Bijles gelegen in Kampen op Vloeddijk 141.

RT Praktijk Reken op Taal (dyslexie, dyscalculie) uit Kampen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij RT Praktijk Reken op Taal (dyslexie, dyscalculie) en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Kampen? Dan ben je bij RT Praktijk Reken op Taal (dyslexie, dyscalculie) op de juiste plek. Bij RT Praktijk Reken op Taal (dyslexie, dyscalculie) kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Vloeddijk 141 in Kampen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kampen of niet, iedereen kan contact opnemen met RT Praktijk Reken op Taal (dyslexie, dyscalculie). Je kan RT Praktijk Reken op Taal (dyslexie, dyscalculie) telefonisch bereiken op: 31 6 30193101 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rekenoptaal.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar RT Praktijk Reken op Taal (dyslexie, dyscalculie) en maak een afspraak!

Hoe kom je bij RT Praktijk Reken op Taal (dyslexie, dyscalculie)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RT Praktijk Reken op Taal (dyslexie, dyscalculie) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. RT Praktijk Reken op Taal (dyslexie, dyscalculie)

Bezoekers bekeken ook