Lyceo Oudenbosch - Pagnevaartweg

Lyceo Oudenbosch - Pagnevaartweg is een Huiswerkinstituut gelegen aan Pagnevaartweg 5 in Oudenbosch.

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan op het Markland College in Oudenbosch. Het team van Lyceo staat klaar om leerlingen te helpen het beste uit zichzelf te halen. De begeleiding is gericht op de behoeftes en talenten van de leerlingen en er wordt gewerkt aan het ontwikkelen van studievaardigheden, het maken van een planning en het ondersteunen bij lastige vakken. De doelen worden regelmatig geëvalueerd en bijgehouden in een online logboek. Daarnaast is er nauw contact met de docenten en de mentor van de leerlingen. Naast huiswerkbegeleiding biedt Lyceo ook bijles aan, waarbij er één op één begeleiding is voor vakken waar leerlingen moeite mee hebben. Bijlessen kunnen wekelijks gevolgd worden of af en toe om bij te werken.

Meer informatie over Lyceo Oudenbosch - Pagnevaartweg in Oudenbosch

Lyceo Oudenbosch - Pagnevaartweg is een Huiswerkinstituut gelegen in Oudenbosch op Pagnevaartweg 5.

Lyceo Oudenbosch - Pagnevaartweg uit Oudenbosch kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Oudenbosch - Pagnevaartweg en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Oudenbosch? Dan ben je bij Lyceo Oudenbosch - Pagnevaartweg op de juiste plek. Bij Lyceo Oudenbosch - Pagnevaartweg kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Pagnevaartweg 5 in Oudenbosch. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oudenbosch of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Oudenbosch - Pagnevaartweg. Je kan Lyceo Oudenbosch - Pagnevaartweg telefonisch bereiken op: 31 6 30846898 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/oudenbosch/markland-college/?utm_source=GMB&utm_medium=oudenbosch-markland-college&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Oudenbosch - Pagnevaartweg en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Oudenbosch - Pagnevaartweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Oudenbosch - Pagnevaartweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Oudenbosch – Pagnevaartweg

Bezoekers bekeken ook