Lyceo Heerlen - Akerstraat

Lyceo Heerlen - Akerstraat is een Huiswerkinstituut gelegen aan Akerstraat 95 in Heerlen.

Lyceo Heerlen is gevestigd in het Bernardinus College en biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan leerlingen van alle niveaus en jaarlagen. Het enthousiaste team van begeleiders staat klaar om de leerlingen te helpen bij het behalen van goede resultaten op school. Debby Dam, vestigingsmanager van Lyceo, heeft ervaring op het gebied van personeelszaken en heeft ook schilderlessen gegeven en jongeren begeleid. Lyceo biedt persoonlijke ondersteuning op het gebied van huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining. Het team in Heerlen helpt leerlingen met het ontwikkelen van studievaardigheden en biedt hulp bij het maken van een persoonlijk plan van aanpak. De huiswerkbegeleiding biedt structuur en overzicht en controleert of het huiswerk af is en de bijlessen bieden extra inhoudelijke ondersteuning bij moeilijke vakken.

Meer informatie over Lyceo Heerlen - Akerstraat in Heerlen

Lyceo Heerlen - Akerstraat is een Huiswerkinstituut gelegen in Heerlen op Akerstraat 95.

Lyceo Heerlen - Akerstraat uit Heerlen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Heerlen - Akerstraat en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Heerlen? Dan ben je bij Lyceo Heerlen - Akerstraat op de juiste plek. Bij Lyceo Heerlen - Akerstraat kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Akerstraat 95 in Heerlen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerlen of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Heerlen - Akerstraat. Je kan Lyceo Heerlen - Akerstraat telefonisch bereiken op: 31 6 57806619 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/heerlen/bernardinus-college/?utm_source=GMB&utm_medium=heerlen-bernadinus&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Heerlen - Akerstraat en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Heerlen - Akerstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Heerlen - Akerstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Heerlen – Akerstraat

Bezoekers bekeken ook