& Remedial Teaching

& Remedial Teaching is een Bijles gelegen aan in .

In de tekst wordt informatie gegeven over &RemedialTeaching, een remedial teacher genaamd Nadieh en de diensten die zij aanbiedt. &RemedialTeaching is een plek waar kinderen uit de regio Uitgeest en omgeving terecht kunnen voor remedial teaching en bijles. Nadieh is een remedial teacher die kinderen helpt die extra aandacht en tijd nodig hebben om de leerstof te begrijpen. Daarnaast wordt er ook een training aangeboden genaamd 'Alle teksten de baas!', waarin leerlingen in zes stappen leren hoe ze teksten beter kunnen begrijpen en onthouden. De training is geschikt voor leerlingen van groep 5 t/m 8 en leerlingen van het voortgezet onderwijs.

Meer informatie over & Remedial Teaching in

& Remedial Teaching is een Bijles gelegen in op .

& Remedial Teaching uit kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij & Remedial Teaching en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van ? Dan ben je bij & Remedial Teaching op de juiste plek. Bij & Remedial Teaching kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan in . Het maakt niet uit of je woonachtig bent in of niet, iedereen kan contact opnemen met & Remedial Teaching. Je kan & Remedial Teaching telefonisch bereiken op: 31 6 38706470 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://enrt.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar & Remedial Teaching en maak een afspraak!

Hoe kom je bij & Remedial Teaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je & Remedial Teaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. & Remedial Teaching

Bezoekers bekeken ook