Lyceo Deventer - Storminkstraat

Lyceo Deventer - Storminkstraat is een Bijles gelegen aan Storminkstraat 1 in Deventer.

Lyceo Het Stormink in Deventer biedt verschillende vormen van begeleiding aan, waaronder huiswerkbegeleiding, bijles, studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. De vestiging is gevestigd in het Etty Hillesum Luceum en staat open voor alle leerlingen, ook als ze niet op het Etty Hillesum Lyceum zitten. Op werkdagen en in het weekend is Lyceo Het Stormink telefonisch bereikbaar. De vestigingsmanager, Trinke van Dam, luistert naar de behoeften van leerlingen en hun ouders om de begeleiding hierop af te stemmen. Daarnaast biedt Lyceo Het Stormink huiswerkbegeleiding, bijles, basisschoolbegeleiding, studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Er zijn twee lokalen beschikbaar op het Etty Hillesum Lyceum en voorafgaand aan de huiswerkbegeleiding is er een intakegesprek. De openingstijden zijn te vinden op de website.

Meer informatie over Lyceo Deventer - Storminkstraat in Deventer

Lyceo Deventer - Storminkstraat is een Bijles gelegen in Deventer op Storminkstraat 1.

Lyceo Deventer - Storminkstraat uit Deventer kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Deventer - Storminkstraat en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Deventer? Dan ben je bij Lyceo Deventer - Storminkstraat op de juiste plek. Bij Lyceo Deventer - Storminkstraat kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Storminkstraat 1 in Deventer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deventer of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Deventer - Storminkstraat. Je kan Lyceo Deventer - Storminkstraat telefonisch bereiken op: 31 570 745 489 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/deventer/het-stormink/?utm_source=GMB&utm_medium=deventer-stormink&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Deventer - Storminkstraat en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Deventer - Storminkstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Deventer - Storminkstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Deventer – Storminkstraat

Bezoekers bekeken ook