LSTRN

LSTRN is een Bijles gelegen aan Zegendijk 34 in Zieuwent.

In dit artikel wordt gesproken over Linda Rosman, een groeistrateeg voor ondernemende coaches en experts. Ze helpt vrouwen in haar programma's om zelfvertrouwen te krijgen en hun eigen glazen plafond te doorbreken. Ze combineert spiritualiteit met ondernemerschap en helpt vrouwen hun blokkades te doorbreken en hun natuurlijke stroom op gang te helpen. Verschillende klanten delen hun positieve ervaringen met Linda, waarbij ze spreken over het overwinnen van blokkades, het vergroten van zelfvertrouwen en het behalen van succes. Linda deelt ook haar eigen verhaal als introverte ondernemer en hoe ze haar intuïtie heeft gevolgd om haar eigen bedrijf op te bouwen. Haar grote droom is om duizenden vrouwen te inspireren om ook hun ondernemersdroom na te jagen.

Meer informatie over LSTRN in Zieuwent

LSTRN is een Bijles gelegen in Zieuwent op Zegendijk 34.

LSTRN uit Zieuwent kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij LSTRN en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Zieuwent? Dan ben je bij LSTRN op de juiste plek. Bij LSTRN kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Zegendijk 34 in Zieuwent. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zieuwent of niet, iedereen kan contact opnemen met LSTRN. Je kan LSTRN telefonisch bereiken op: 31 6 18210898 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.lstrn.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar LSTRN en maak een afspraak!

Hoe kom je bij LSTRN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LSTRN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. LSTRN

Bezoekers bekeken ook