Juf Cécile

Juf Cécile is een Bijles gelegen aan Kloosterlaan 116 in Bergen.

Juf Cécile biedt individuele lessen aan voor basisschoolleerlingen in Bergen. Ze geeft lessen in taal/spelling, rekenen, begrijpend lezen, Cito-training en booster training per vak. Voor kinderen die moeite hebben met spelling biedt ze taaltraining aan, voor begrijpend lezen biedt ze begrijpend lezen training aan en voor rekenen biedt ze rekentraining aan. Daarnaast geeft ze ook training voor de Cito-toetsen, waarbij ze kinderen leert omgaan met de vraagstelling en stress. Er is een positieve review van een moeder van een leerling die veel geleerd heeft en blij was met de flexibiliteit en goede uitleg van Juf Cécile.

Meer informatie over Juf Cécile in Bergen

Juf Cécile is een Bijles gelegen in Bergen op Kloosterlaan 116.

Juf Cécile uit Bergen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Juf Cécile en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Bergen? Dan ben je bij Juf Cécile op de juiste plek. Bij Juf Cécile kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Kloosterlaan 116 in Bergen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bergen of niet, iedereen kan contact opnemen met Juf Cécile. Je kan Juf Cécile telefonisch bereiken op: 31 6 47408525 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jufcecile.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Juf Cécile en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Juf Cécile? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juf Cécile het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Juf Cécile

Bezoekers bekeken ook