KNAP! Leren & Meer Vleuten

KNAP! Leren & Meer Vleuten is een Huiswerkinstituut gelegen aan Poortland 59 in Utrecht.

In Vleuten is er een vestiging van KNAP! geopend in het najaar van 2016. Deze locatie is gunstig gelegen voor leerlingen uit Vleuten, Vleuterweide, Utrecht Terwijde en Maarssen. Het gebouw heeft een stiltelokaal en ruimtes voor bijlessen en trainingen. Leerlingen van de basisschool en middelbare school kunnen hier terecht voor huiswerkbegeleiding, bijles en extra ondersteuning. Op de vestiging werken huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten die de leerlingen helpen met meer motivatie en zelfvertrouwen het schooljaar door te komen. Je kunt vrijblijvend langskomen voor een rondleiding of een kennismakingsgesprek en er wordt een gratis proefdag aangeboden. De vestigingsmanager, Mindel Voogd, heeft een achtergrond als docent Engels en streeft ernaar samen met de leerlingen te ontdekken hoe zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Het team staat klaar om leerlingen te ondersteunen en succeservaringen te delen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur en bijlessen kunnen worden ingepland op basis van beschikbaarheid. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

Meer informatie over KNAP! Leren & Meer Vleuten in Utrecht

KNAP! Leren & Meer Vleuten is een Huiswerkinstituut gelegen in Utrecht op Poortland 59.

KNAP! Leren & Meer Vleuten uit Utrecht kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij KNAP! Leren & Meer Vleuten en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij KNAP! Leren & Meer Vleuten op de juiste plek. Bij KNAP! Leren & Meer Vleuten kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Poortland 59 in Utrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Utrecht of niet, iedereen kan contact opnemen met KNAP! Leren & Meer Vleuten. Je kan KNAP! Leren & Meer Vleuten telefonisch bereiken op: 31 30 790 0072 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.knapleren.nl/over-knap/vestiging-vleuten-leidsche-rijn/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar KNAP! Leren & Meer Vleuten en maak een afspraak!

Hoe kom je bij KNAP! Leren & Meer Vleuten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KNAP! Leren & Meer Vleuten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. KNAP! Leren & Meer Vleuten

Bezoekers bekeken ook