EduNed

EduNed is een School gelegen aan Dorpsstraat 124a in Halsteren.

EduNed is een taalbureau dat individuele en groepslessen aanbiedt op het gebied van de Nederlandse taal. Ze bieden cursussen, begeleiding en trainingen op maat aan, zowel voor bedrijven als particulieren. EduNed kan helpen met grammatica, schrijfadvies, spellingkwesties, rapporteren, tekstcorrectie, examen/toetstraining, het schrijven van een brief, solliciteren, workshops en NT2 (Nederlands als tweede taal). Ze zijn gevestigd in de regio Bergen op Zoom, Steenbergen en Tholen en zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-20355213 en e-mailadres eduned@live.nl.

Meer informatie over EduNed in Halsteren

EduNed is een School gelegen in Halsteren op Dorpsstraat 124a.

EduNed uit Halsteren kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij EduNed en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een School in de buurt van Halsteren? Dan ben je bij EduNed op de juiste plek. Bij EduNed kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze School is gelegen aan Dorpsstraat 124a in Halsteren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Halsteren of niet, iedereen kan contact opnemen met EduNed. Je kan EduNed telefonisch bereiken op: 31 6 20355213 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.eduned.com/?utm_source=google-business

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar EduNed en maak een afspraak!

Hoe kom je bij EduNed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EduNed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. EduNed

Bezoekers bekeken ook