Juffrouw Koning

Juffrouw Koning is een Bijles gelegen aan Terborgseweg 52 in Silvolde.

Juffrouw Koning biedt bijles en studiebegeleiding in Silvolde en omstreken. Juffrouw Koning, oftewel Mirjam, is gespecialiseerd in het geven van bijles en kan leerlingen helpen met specifieke vakken, studievaardigheden en plannen. Ze geeft individuele aandacht aan de leerling en is gemakkelijk bereikbaar, zowel tijdens schooluren als na schooltijd. Bij de bijles wordt er gewerkt aan één specifiek vak, zodat de leerling de stof beter kan begrijpen en onthouden. Bij de studiebegeleiding wordt er gekeken naar de stappen die nodig zijn om het einddoel te behalen, waarbij planning en overzicht belangrijk zijn. De intake bij Juffrouw Koning is vrijblijvend en er worden geen kosten voor in rekening gebracht.

Meer informatie over Juffrouw Koning in Silvolde

Juffrouw Koning is een Bijles gelegen in Silvolde op Terborgseweg 52.

Juffrouw Koning uit Silvolde kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Juffrouw Koning en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Silvolde? Dan ben je bij Juffrouw Koning op de juiste plek. Bij Juffrouw Koning kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Terborgseweg 52 in Silvolde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Silvolde of niet, iedereen kan contact opnemen met Juffrouw Koning. Je kan Juffrouw Koning telefonisch bereiken op: 31 6 31296348 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.juffrouwkoning.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Juffrouw Koning en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Juffrouw Koning? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juffrouw Koning het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Juffrouw Koning

Bezoekers bekeken ook