Blooming coaching & begeleiding

Blooming coaching & begeleiding is een Coach gelegen aan Zomerdijk 9E in Meppel.

De tekst gaat over coaching en begeleiding om mensen te helpen bij het overwinnen van obstakels en het vinden van hun ware zelf. Het richt zich op thema's zoals faalangst, onzekerheid, negatief zelfbeeld, HSP, dyslexie, AD(H)D, hoogbegaafdheid, burn-out en prestatiedrang. De aanpak is praktisch en richt zich op het aanpakken van de oorzaken van stress. De methodes die gebruikt worden zijn onder andere systemisch (familieopstellingen) en EFT (Emotional Freedom Techniques). Er wordt aangeboden om kennis te maken en te ontdekken hoe de coach kan helpen. Daarnaast worden er ook trainingen aangeboden op het gebied van dyslexie, AD(H)D, hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid, evenals een 4-daagse training over effectief werken.

Meer informatie over Blooming coaching & begeleiding in Meppel

Blooming coaching & begeleiding is een Coach gelegen in Meppel op Zomerdijk 9E.

Blooming coaching & begeleiding uit Meppel kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Blooming coaching & begeleiding en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Coach in de buurt van Meppel? Dan ben je bij Blooming coaching & begeleiding op de juiste plek. Bij Blooming coaching & begeleiding kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Coach is gelegen aan Zomerdijk 9E in Meppel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Meppel of niet, iedereen kan contact opnemen met Blooming coaching & begeleiding. Je kan Blooming coaching & begeleiding telefonisch bereiken op: 31 6 16580044 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.buroblooming.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Blooming coaching & begeleiding en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Blooming coaching & begeleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blooming coaching & begeleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Blooming coaching & begeleiding

Bezoekers bekeken ook