Nieuwejuf.nl

Nieuwejuf.nl is een Bijles gelegen aan Enschedepad 21 in Almere.

Nieuwejuf.nl biedt bijles, huiswerkbegeleiding en coaching aan voor zowel jongeren als volwassenen. Ze zijn gespecialiseerd in bijles op verschillende niveaus en dit kan online, op hun locatie of bij u thuis plaatsvinden. Ze zijn beschikbaar voor zowel Nederlandstalige als anderstalige leerlingen en hanteren tarieven voor hun lessen. Nieuwejuf.nl is een eenmanszaak die zich richt op het basisonderwijs, middelbaar onderwijs en volwasseneneducatie. Ze zijn te volgen via Instagram, Facebook en Twitter. Hoewel Nieuwejuf niet beschikbaar zal zijn voor lessen en correspondentie in de maand december tot 1 februari 2022, zullen de lessen weer starten op 22 januari 2022. Vanaf februari volgend jaar zullen er ook groepslessen beschikbaar zijn op doordeweekse dagen. Verder biedt Nieuwejuf speciale CITO-oefenlessen aan voor groep 8, waarin extra geoefend wordt met opgaven die lijken op de CITO-opgaven. Nieuwejuf is nog steeds actief in het geven van bijles en huiswerkbegeleiding en er is ruimte voor nieuwe leerlingen. Ze werken ook aan het verbeteren van hun marketingplan met behulp van een coach.

Meer informatie over Nieuwejuf.nl in Almere

Nieuwejuf.nl is een Bijles gelegen in Almere op Enschedepad 21.

Nieuwejuf.nl uit Almere kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Nieuwejuf.nl en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Almere? Dan ben je bij Nieuwejuf.nl op de juiste plek. Bij Nieuwejuf.nl kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Enschedepad 21 in Almere. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Almere of niet, iedereen kan contact opnemen met Nieuwejuf.nl. Je kan Nieuwejuf.nl telefonisch bereiken op: 31 6 40486221 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.nieuwejuf.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Nieuwejuf.nl en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Nieuwejuf.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuwejuf.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Nieuwejuf.nl

Bezoekers bekeken ook