Sterk & Trots

Sterk & Trots is een Bijles gelegen aan Heuvelstraat 4A in Moergestel.

Sterk en Trots is een praktijk voor bijles, training en coaching voor kinderen van 5 tot en met 14 jaar. Ze bieden ondersteuning aan kinderen die problemen ondervinden op het gebied van leervakken. De ondersteuning kan individueel of in kleine groepjes plaatsvinden. Daarnaast bieden ze ook begeleiding en coaching aan kinderen die extra hulp nodig hebben. Op de website zijn nuttige links te vinden en de contactgegevens van Milou van Laak, de eigenaar van Sterk en Trots.

Meer informatie over Sterk & Trots in Moergestel

Sterk & Trots is een Bijles gelegen in Moergestel op Heuvelstraat 4A.

Sterk & Trots uit Moergestel kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Sterk & Trots en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Moergestel? Dan ben je bij Sterk & Trots op de juiste plek. Bij Sterk & Trots kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Heuvelstraat 4A in Moergestel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Moergestel of niet, iedereen kan contact opnemen met Sterk & Trots. Je kan Sterk & Trots telefonisch bereiken op: 31 6 46224562 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sterkentrots.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Sterk & Trots en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Sterk & Trots? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sterk & Trots het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Sterk & Trots

Bezoekers bekeken ook