Jeanette de Korte, Supervisie, Coaching en Training

Jeanette de Korte, Supervisie, Coaching en Training is een Bijles gelegen aan Dagpauwooglaan 11 in Veenendaal.

Coaching en supervisie zijn effectieve manieren om te investeren in groei en ontwikkeling. Het is belangrijk om gemotiveerd te zijn om te leren over jezelf, zoals wie je bent, wat je motiveert en wat je verlangens zijn. Werkgerelateerde situaties kunnen een aanleiding zijn om te starten met deze vorm van begeleiding. Daarnaast heeft de schrijver ook ervaring in teambegeleiding en advisering van organisaties in verschillende sectoren. De tekst sluit af met een citaat van Augustinus, waarin wordt benadrukt dat zelfkennis en kennis van God belangrijk zijn en liefde oproepen voor God, de ander en jezelf.

Meer informatie over Jeanette de Korte, Supervisie, Coaching en Training in Veenendaal

Jeanette de Korte, Supervisie, Coaching en Training is een Bijles gelegen in Veenendaal op Dagpauwooglaan 11.

Jeanette de Korte, Supervisie, Coaching en Training uit Veenendaal kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Jeanette de Korte, Supervisie, Coaching en Training en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Veenendaal? Dan ben je bij Jeanette de Korte, Supervisie, Coaching en Training op de juiste plek. Bij Jeanette de Korte, Supervisie, Coaching en Training kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Dagpauwooglaan 11 in Veenendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veenendaal of niet, iedereen kan contact opnemen met Jeanette de Korte, Supervisie, Coaching en Training. Je kan Jeanette de Korte, Supervisie, Coaching en Training telefonisch bereiken op: 31 318 513 042 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jeanettedekorte.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Jeanette de Korte, Supervisie, Coaching en Training en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Jeanette de Korte, Supervisie, Coaching en Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeanette de Korte, Supervisie, Coaching en Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Jeanette de Korte, Supervisie, Coaching en Training

Bezoekers bekeken ook