Driehoek Praktijk voor school en beroepskeuze

Driehoek Praktijk voor school en beroepskeuze is een Bijles gelegen aan Hoeksedijk 99 in Maasdam.

De tekst beschrijft verschillende jongeren die zich niet prettig voelen op hun huidige opleidingen. Matthijs, 17 jaar, voelt zich niet op zijn gemak op zijn Engineering opleiding, terwijl Olaf, 17 jaar, niet tevreden is met zijn Retailmanagement opleiding. Timo, 18 jaar, volgt een opleiding voor Autotechniek, maar is niet helemaal tevreden met zijn leerwerkplek. De tekst verwijst ook naar Hans Broekhuizen en biedt links naar meer informatie en recent nieuws.

Meer informatie over Driehoek Praktijk voor school en beroepskeuze in Maasdam

Driehoek Praktijk voor school en beroepskeuze is een Bijles gelegen in Maasdam op Hoeksedijk 99.

Driehoek Praktijk voor school en beroepskeuze uit Maasdam kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Driehoek Praktijk voor school en beroepskeuze en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Maasdam? Dan ben je bij Driehoek Praktijk voor school en beroepskeuze op de juiste plek. Bij Driehoek Praktijk voor school en beroepskeuze kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Hoeksedijk 99 in Maasdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maasdam of niet, iedereen kan contact opnemen met Driehoek Praktijk voor school en beroepskeuze. Je kan Driehoek Praktijk voor school en beroepskeuze telefonisch bereiken op: 31 78 676 3055 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.drie-hoek.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Driehoek Praktijk voor school en beroepskeuze en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Driehoek Praktijk voor school en beroepskeuze? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Driehoek Praktijk voor school en beroepskeuze het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Driehoek Praktijk voor school en beroepskeuze

Bezoekers bekeken ook