Onderwijspraktijk Wijsheid in de Dop Zuid Limburg

Onderwijspraktijk Wijsheid in de Dop Zuid Limburg is een Bijles gelegen aan in .

Onderwijspraktijk Wijsheid in de Dop is een praktijk voor Remedial Teaching en onderwijsondersteuning in Brunssum. Ze bieden ondersteuning aan leerlingen op het basis- en voortgezet onderwijs in Zuid-Limburg, zoals bijles, remedial teaching, huiswerkbegeleiding en begeleiding op het gebied van leren leren, faalangst en sociaal-emotionele problematiek. De sessies vinden plaats in de praktijk aan huis in Brunssum. De praktijk is ervan overtuigd dat ieder kind kan presteren met persoonlijke aandacht en aandacht voor het welbevinden van het kind. Ze bieden ook PGB begeleiding en zijn lid van de landelijke beroepsvereniging voor Remedial Teachers.

Meer informatie over Onderwijspraktijk Wijsheid in de Dop Zuid Limburg in

Onderwijspraktijk Wijsheid in de Dop Zuid Limburg is een Bijles gelegen in op .

Onderwijspraktijk Wijsheid in de Dop Zuid Limburg uit kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Onderwijspraktijk Wijsheid in de Dop Zuid Limburg en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van ? Dan ben je bij Onderwijspraktijk Wijsheid in de Dop Zuid Limburg op de juiste plek. Bij Onderwijspraktijk Wijsheid in de Dop Zuid Limburg kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan in . Het maakt niet uit of je woonachtig bent in of niet, iedereen kan contact opnemen met Onderwijspraktijk Wijsheid in de Dop Zuid Limburg. Je kan Onderwijspraktijk Wijsheid in de Dop Zuid Limburg telefonisch bereiken op: 31 6 14158879 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.wijsheidindedop.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Onderwijspraktijk Wijsheid in de Dop Zuid Limburg en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Onderwijspraktijk Wijsheid in de Dop Zuid Limburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onderwijspraktijk Wijsheid in de Dop Zuid Limburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Onderwijspraktijk Wijsheid in de Dop Zuid Limburg

Bezoekers bekeken ook