Praktijk Leerrijk

Praktijk Leerrijk is een Onderwijscentrum gelegen aan Valeriaan 23 in Nijverdal.

Praktijk Leerrijk is een praktijk in Nijverdal waar kinderen van de basisschool en jongeren van het voortgezet onderwijs individuele leerbegeleiding kunnen krijgen. De begeleiding wordt gegeven door Esther Stewart, een ervaren leerkracht en remedial teacher. Haar missie is om kinderen plezier te laten ervaren in het leren. Praktijk Leerrijk biedt bijles op maat voor vakken zoals rekenen, taal, lezen en spelling. Daarnaast bieden ze ook bijles begrijpend lezen en een speciaal oefenpakket voor begrijpend lezen online aan. Praktijk Leerrijk biedt ook een vrijblijvend gesprek aan waarin ze advies kunnen geven en luisteren naar de behoeften van ouders en kinderen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan er contact worden opgenomen via het contactformulier of telefonisch. De openingstijden van Praktijk Leerrijk zijn op dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur.

Meer informatie over Praktijk Leerrijk in Nijverdal

Praktijk Leerrijk is een Onderwijscentrum gelegen in Nijverdal op Valeriaan 23.

Praktijk Leerrijk uit Nijverdal kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Praktijk Leerrijk en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Onderwijscentrum in de buurt van Nijverdal? Dan ben je bij Praktijk Leerrijk op de juiste plek. Bij Praktijk Leerrijk kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Onderwijscentrum is gelegen aan Valeriaan 23 in Nijverdal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijverdal of niet, iedereen kan contact opnemen met Praktijk Leerrijk. Je kan Praktijk Leerrijk telefonisch bereiken op: 31 6 27560500 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.praktijkleerrijk.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Praktijk Leerrijk en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Praktijk Leerrijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Leerrijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Praktijk Leerrijk

Bezoekers bekeken ook