Op Maat Studiebegeleiding

Op Maat Studiebegeleiding is een Bijles gelegen aan Verwersstraat 27 in s-Hertogenbosch.

Op Maat Studiebegeleiding biedt huiswerkbegeleiding, trainingen en bijles aan voor kinderen op de basisschool en het voortgezet onderwijs. De huiswerkbegeleiding is gericht op het bieden van de juiste ondersteuning aan kinderen en het ontlasten van ouders. De trainingen zijn intensief en kleinschalig en zijn gericht op het verbeteren van de basisvaardigheden. Bij de bijles voor de basisschool wordt gekeken naar de achterstanden op het gebied van taal en rekenen en wordt er afgestemd op het kind en de school om ervoor te zorgen dat het kind zich kan ontwikkelen. Daarnaast biedt Op Maat ook een brugklascursus aan om kinderen de vaardigheden te leren die nodig zijn om goed te kunnen presteren op de middelbare school. Op Maat Studiebegeleiding staat bekend om hun betrokkenheid, professionele aanpak en samenwerking met ouders en school. In het boek 'leren zichtbaar maken' worden 6 principes van kennisverwerving besproken, waaronder het actief bezig zijn met het verwerken van de stof voor een beter leerrendement. Voor meer informatie of vragen kan er contact worden opgenomen met Op Maat Studiebegeleiding.

Meer informatie over Op Maat Studiebegeleiding in s-Hertogenbosch

Op Maat Studiebegeleiding is een Bijles gelegen in s-Hertogenbosch op Verwersstraat 27.

Op Maat Studiebegeleiding uit s-Hertogenbosch kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Op Maat Studiebegeleiding en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van s-Hertogenbosch? Dan ben je bij Op Maat Studiebegeleiding op de juiste plek. Bij Op Maat Studiebegeleiding kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Verwersstraat 27 in s-Hertogenbosch. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in s-Hertogenbosch of niet, iedereen kan contact opnemen met Op Maat Studiebegeleiding. Je kan Op Maat Studiebegeleiding telefonisch bereiken op: 31 73 689 4388 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.opmaatstudiebegeleiding.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Op Maat Studiebegeleiding en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Op Maat Studiebegeleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Op Maat Studiebegeleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Op Maat Studiebegeleiding

Bezoekers bekeken ook