Ellemieke van den Berg

Ellemieke van den Berg is een Bijles gelegen aan Liguster 1 in Hellevoetsluis.

Ellemieke van Oort is een ergotherapeut met specialisatie in ontwikkelings- en kinderergotherapie. Na 15 jaar als ergotherapeut te hebben gewerkt, besloot ze in 2007 de overstap naar het onderwijs te maken. Ze staat al jaren fulltime voor de klas op een school die uitgaat van de principes van Natuurlijk Leren. Ellemieke is vooral betrokken bij kinderen die "anders leren" en door haar achtergrond als paramedicus kan ze snel ontwikkelingsachterstanden herkennen. Ze heeft zich gespecialiseerd in Reflex Integratie en volgt momenteel een opleiding tot MNRI Reflex Integratie therapeut. Daarnaast is ze ook beelddenkcoach en heeft ze opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van sensorische integratie, autisme, motorische remedial teaching en rekenen. Ellemieke biedt haar diensten aan via MobiLeren en is te bereiken via info@MobiLeren.nu.

Meer informatie over Ellemieke van den Berg in Hellevoetsluis

Ellemieke van den Berg is een Bijles gelegen in Hellevoetsluis op Liguster 1.

Ellemieke van den Berg uit Hellevoetsluis kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Ellemieke van den Berg en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Hellevoetsluis? Dan ben je bij Ellemieke van den Berg op de juiste plek. Bij Ellemieke van den Berg kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Liguster 1 in Hellevoetsluis. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hellevoetsluis of niet, iedereen kan contact opnemen met Ellemieke van den Berg. Je kan Ellemieke van den Berg telefonisch bereiken op: 31 6 44836444 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://mobileren.nu/home/contact.html

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Ellemieke van den Berg en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Ellemieke van den Berg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ellemieke van den Berg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Ellemieke van den Berg

Bezoekers bekeken ook