Studeer Peer

Studeer Peer is een Bijles gelegen aan Dennenbosweg 43E in Hengelo.

Studeer Peer biedt persoonlijke bijles en huiswerkbegeleiding aan huis in de regio Hengelo. Als peer, wat "gelijke" betekent in het Engels, staat Studeer Peer dicht bij de belevingswereld van de leerling en hecht veel waarde aan het opbouwen van een goede band. De bijlesdocent heeft zelf in 2020 zijn VWO-diploma behaald en begrijpt dus wat er speelt op school vanuit zowel het perspectief van de leerling als de docent. Hij kan zijn expertkennis gemakkelijk omzetten in stappen die geschikt zijn voor beginners. Daarnaast heeft Studeer Peer ervaring als studiecoach bij een huiswerkinstituut en geeft hij sinds 2021 les aan de onderbouw op middelbare scholen. De een-op-een begeleiding die hij biedt, is zeer effectief en de gemiddelde leerling presteert beter dan 98% van de leerlingen in conventionele lessen. Bijles aan huis biedt een prettige omgeving zonder afleiding, en Studeer Peer is geduldig en bereid om op verschillende manieren uitleg te geven.

Meer informatie over Studeer Peer in Hengelo

Studeer Peer is een Bijles gelegen in Hengelo op Dennenbosweg 43E.

Studeer Peer uit Hengelo kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Studeer Peer en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Hengelo? Dan ben je bij Studeer Peer op de juiste plek. Bij Studeer Peer kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Dennenbosweg 43E in Hengelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hengelo of niet, iedereen kan contact opnemen met Studeer Peer. Je kan Studeer Peer telefonisch bereiken op: 31 6 81256697 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studeerpeer.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Studeer Peer en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Studeer Peer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studeer Peer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Studeer Peer

Bezoekers bekeken ook