Bureau Vliegwiel

Bureau Vliegwiel is een Bijles gelegen aan Radstakeweg 33 in Deventer.

Bureau Vliegwiel is een samenwerkingsverband van twee bureaus die begeleiding bieden bij leerproblemen. Ze streven ernaar om met kleine stappen verandering in leren en leven op gang te brengen, net zoals een vliegwiel een groter geheel in beweging kan brengen. In hun begeleidingstraject sluiten ze aan bij de vragen van de leerling om een op maat gemaakt traject te bieden, waarbij zelfsturing en het bewust gebruiken van de eigen leerstijl belangrijke doelen zijn. Ze bieden begeleiding op het gebied van taal en rekenen, sociale-emotionele problemen gerelateerd aan leerproblemen, studieaanpak, dyslexieondersteuning en rekenproblemen en dyscalculie. Ze hanteren verschillende tarieven voor hun diensten en hebben twee gekwalificeerde medewerkers.

Meer informatie over Bureau Vliegwiel in Deventer

Bureau Vliegwiel is een Bijles gelegen in Deventer op Radstakeweg 33.

Bureau Vliegwiel uit Deventer kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Bureau Vliegwiel en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Deventer? Dan ben je bij Bureau Vliegwiel op de juiste plek. Bij Bureau Vliegwiel kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Radstakeweg 33 in Deventer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deventer of niet, iedereen kan contact opnemen met Bureau Vliegwiel. Je kan Bureau Vliegwiel telefonisch bereiken op: 31 570 614 497 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bureauvliegwiel.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Bureau Vliegwiel en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Bureau Vliegwiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bureau Vliegwiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Bureau Vliegwiel

Bezoekers bekeken ook