EIGEN-wijsheid

EIGEN-wijsheid is een Bijles gelegen aan Smidsstraat 13 in Hellendoorn.

EIGEN-wijsheid is een trainings- en coachingsbedrijf dat professionalisering biedt voor teams, docenten, zij-instromers, onderwijsassistenten en instructeurs. Ze bieden trajecten aan, evenals trainingen, individuele coaching, teamcoaching en teambuilding. Judith Peinemann, de oprichter van EIGEN-wijsheid, heeft jarenlange ervaring in het onderwijs en coacht nu managers, onderwijsteams en docenten bij het implementeren van innovaties. Ze is een 2e graads omgangskundige, schoolcoach en strategisch opleider/verandercoach. Judith straalt positiviteit uit en zorgt voor een krachtige leerervaring.

Meer informatie over EIGEN-wijsheid in Hellendoorn

EIGEN-wijsheid is een Bijles gelegen in Hellendoorn op Smidsstraat 13.

EIGEN-wijsheid uit Hellendoorn kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij EIGEN-wijsheid en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Hellendoorn? Dan ben je bij EIGEN-wijsheid op de juiste plek. Bij EIGEN-wijsheid kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Smidsstraat 13 in Hellendoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hellendoorn of niet, iedereen kan contact opnemen met EIGEN-wijsheid. Je kan EIGEN-wijsheid telefonisch bereiken op: 31 6 20605531 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://eigenwijsheid.org/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar EIGEN-wijsheid en maak een afspraak!

Hoe kom je bij EIGEN-wijsheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EIGEN-wijsheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. EIGEN-wijsheid

Bezoekers bekeken ook