Maltha studiecoaching Bilthoven huiswerkbegeleiding

Maltha studiecoaching Bilthoven huiswerkbegeleiding is een Bijles gelegen aan Julianalaan 57 in Bilthoven.

Maltha studiecoaching is een onderwijsinstelling die al 40 jaar leerlingen van groep 3 tot en met Master helpt. Ze bieden vakantiecursussen, huiswerkbegeleiding en bijlessen aan. De vakantiecursussen zijn op maat gemaakt en helpen leerlingen om achterstanden weg te werken en studievaardigheden te verbeteren. De huiswerkbegeleiding is beschikbaar voor leerlingen vanaf de brugklas tot het eindexamenjaar en kan worden afgenomen vanaf één middag per week. De bijlessen zijn individueel en worden gegeven door professionele vakdocenten die worden afgestemd op de behoeften van de leerling. Maltha studiecoaching biedt ook orthopedagogische praktijkonderzoeken aan om ouders inzicht te geven in de sterke en zwakke punten van hun kind en om te bepalen welke studie en schoolniveau het meest geschikt zijn. Daarnaast bieden ze begeleiding aan leerlingen met dyslexie en geven ze tips over motivatie en examenondersteuning. Maltha studiecoaching is lid van de Landelijke Vereniging voor Studiebegeleidingsinstituten.

Meer informatie over Maltha studiecoaching Bilthoven huiswerkbegeleiding in Bilthoven

Maltha studiecoaching Bilthoven huiswerkbegeleiding is een Bijles gelegen in Bilthoven op Julianalaan 57.

Maltha studiecoaching Bilthoven huiswerkbegeleiding uit Bilthoven kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Maltha studiecoaching Bilthoven huiswerkbegeleiding en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Bilthoven? Dan ben je bij Maltha studiecoaching Bilthoven huiswerkbegeleiding op de juiste plek. Bij Maltha studiecoaching Bilthoven huiswerkbegeleiding kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Julianalaan 57 in Bilthoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bilthoven of niet, iedereen kan contact opnemen met Maltha studiecoaching Bilthoven huiswerkbegeleiding. Je kan Maltha studiecoaching Bilthoven huiswerkbegeleiding telefonisch bereiken op: 31 30 229 3579 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.malthastudiecoaching.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Maltha studiecoaching Bilthoven huiswerkbegeleiding en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Maltha studiecoaching Bilthoven huiswerkbegeleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maltha studiecoaching Bilthoven huiswerkbegeleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Maltha studiecoaching Bilthoven huiswerkbegeleiding

Bezoekers bekeken ook