Dees Huiswerkbegeleiding

Dees Huiswerkbegeleiding is een Huiswerkinstituut gelegen aan Plantage Middenlaan 12, Plantage Kerklaan 18 in Amsterdam.

DEES Amsterdam is een plek waar huiswerkbegeleiding en bijles wordt aangeboden. Ze bieden professionele begeleiding bij alle vakken en op alle niveaus van het voortgezet onderwijs. De begeleiding vindt plaats in huiselijke locaties in de Plantage buurt in Amsterdam. De focus ligt op "leren leren" in een rustige omgeving, waar kinderen zelfstandig werken op een gestructureerde en positieve manier. Ze werken met een digitaal leerlingvolgsysteem gekoppeld aan Magister en SOM. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 14:00-19:00 en op zondag van 12:00-16:00. Tijdens schoolvakanties zijn ze gesloten, behalve tijdens de meivakantie.

Meer informatie over Dees Huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Dees Huiswerkbegeleiding is een Huiswerkinstituut gelegen in Amsterdam op Plantage Middenlaan 12, Plantage Kerklaan 18.

Dees Huiswerkbegeleiding uit Amsterdam kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Dees Huiswerkbegeleiding en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Dees Huiswerkbegeleiding op de juiste plek. Bij Dees Huiswerkbegeleiding kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Plantage Middenlaan 12, Plantage Kerklaan 18 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen kan contact opnemen met Dees Huiswerkbegeleiding. Je kan Dees Huiswerkbegeleiding telefonisch bereiken op: 31 20 262 9860 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.deesamsterdam.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Dees Huiswerkbegeleiding en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Dees Huiswerkbegeleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dees Huiswerkbegeleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Dees Huiswerkbegeleiding

Bezoekers bekeken ook