ShuTeaches

ShuTeaches is een Bijles gelegen aan Zaanstraat 23 in Spijkenisse.

ShuTeaches is een educatieve dienstverlener die remedial teaching, coaching en bijles aanbiedt. Het doel van ShuTeaches is om kinderen met leerproblemen en achterstanden te begeleiden en hun zelfvertrouwen te herstellen. Ze bieden verschillende trajecten aan voor leerlingen op de basisschool, voortgezet onderwijs en mbo-niveau. Daarnaast bieden ze ook coachingstrajecten aan voor vermoedelijke hoogbegaafden en beelddenkers. ShuTeaches organiseert ook laagdrempelige peergroepen om diversiteit en inclusiviteit te bevorderen bij bi-culturele hoogbegaafde kinderen in de regio Nissewaard. Voor meer informatie kun je terecht op de website van ShuTeaches. Je kunt contact opnemen via e-mail of telefoon.

Meer informatie over ShuTeaches in Spijkenisse

ShuTeaches is een Bijles gelegen in Spijkenisse op Zaanstraat 23.

ShuTeaches uit Spijkenisse kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij ShuTeaches en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Spijkenisse? Dan ben je bij ShuTeaches op de juiste plek. Bij ShuTeaches kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Zaanstraat 23 in Spijkenisse. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Spijkenisse of niet, iedereen kan contact opnemen met ShuTeaches. Je kan ShuTeaches telefonisch bereiken op: 31 6 20471001 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.shuteaches.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar ShuTeaches en maak een afspraak!

Hoe kom je bij ShuTeaches? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ShuTeaches het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. ShuTeaches

Bezoekers bekeken ook