Knapper op School

Knapper op School is een Bijles gelegen aan Spekstoep 4 in Gieten.

Knapper op School biedt veilige leerbegeleiding in een rustige omgeving, waarbij kinderen kunnen leren. Ze bieden individuele leerbegeleiding op gebieden zoals rekenen, lezen, spelling, werkhouding, plannen en 'leren leren'. De begeleiding draagt bij aan het zelfvertrouwen van de leerlingen. Het verschil met grote organisaties is dat er geen tussenpersonen betrokken zijn, waardoor er geen onnodige kosten worden gemaakt. Er is persoonlijk contact met de begeleider, die flexibel en betrokken is en aansluit bij de behoeften van de leerling. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kan er een bericht worden gestuurd.

Meer informatie over Knapper op School in Gieten

Knapper op School is een Bijles gelegen in Gieten op Spekstoep 4.

Knapper op School uit Gieten kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Knapper op School en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Gieten? Dan ben je bij Knapper op School op de juiste plek. Bij Knapper op School kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Spekstoep 4 in Gieten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gieten of niet, iedereen kan contact opnemen met Knapper op School. Je kan Knapper op School telefonisch bereiken op: 31 6 83179400 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.knapperop.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Knapper op School en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Knapper op School? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knapper op School het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Knapper op School

Bezoekers bekeken ook