De juf boeken en leren

De juf boeken en leren is een Bijles gelegen aan Haarstraat 15 in Gorinchem.

De tekst gaat over de juf boeken en leren, een winkel die al 4 jaar bestaat en verschillende leuke acties heeft tussen 2 november en 18 december 2022. De juf doet ook mee aan de culturele zondag en is vanaf november 2021 ook open op woensdagmiddag. De winkel is geopend op Haarstraat 15 in Gorinchem, waar Juf Marieke haar passie voor boeken en leren kon voortzetten nadat ze door gezondheidsproblemen niet meer voor de klas kon staan. De winkel heeft een verzameling antiquarische boeken, prenten, bladmuziek en ansichtkaarten, evenals zelfgemaakte sieraden, tassen, etuis en snuffelmatten voor huisdieren. Naast de verkoop biedt de juf ook advies en coaching op het gebied van taal- en rekenonderwijs en planning. De winkel is geopend op woensdag- en zaterdagmiddag en op de culturele zondag. Voor meer informatie en afwijkende openingstijden kan de juf gevolgd worden op Facebook en Instagram of kan er contact worden opgenomen via e-mail of WhatsApp. Momenteel is begeleiding helaas niet mogelijk.

Meer informatie over De juf boeken en leren in Gorinchem

De juf boeken en leren is een Bijles gelegen in Gorinchem op Haarstraat 15.

De juf boeken en leren uit Gorinchem kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij De juf boeken en leren en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Gorinchem? Dan ben je bij De juf boeken en leren op de juiste plek. Bij De juf boeken en leren kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Haarstraat 15 in Gorinchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gorinchem of niet, iedereen kan contact opnemen met De juf boeken en leren. Je kan De juf boeken en leren telefonisch bereiken op: 31 6 83377134 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dejufboekenenleren.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar De juf boeken en leren en maak een afspraak!

Hoe kom je bij De juf boeken en leren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De juf boeken en leren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. De juf boeken en leren

Bezoekers bekeken ook