Arie Bras Studiecoaching

Arie Bras Studiecoaching is een Bijles gelegen aan in .

Vanaf dit jaar wordt de verplichte rekentest tijdens het CE afgenomen. Dit jaar heeft het nog geen invloed op het wel of niet slagen, vanaf volgend jaar wel. Het advies is om nu alvast voor te bereiden op de Rekentest en contact op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Er is een brochure beschikbaar waarin staat wat er getoetst wordt en op welk niveau. Verder wordt er in de tekst gesproken over verschillende communicatiestijlen, zoals de promotor, analyser, controler en supporter.

Meer informatie over Arie Bras Studiecoaching in

Arie Bras Studiecoaching is een Bijles gelegen in op .

Arie Bras Studiecoaching uit kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Arie Bras Studiecoaching en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van ? Dan ben je bij Arie Bras Studiecoaching op de juiste plek. Bij Arie Bras Studiecoaching kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan in . Het maakt niet uit of je woonachtig bent in of niet, iedereen kan contact opnemen met Arie Bras Studiecoaching. Je kan Arie Bras Studiecoaching telefonisch bereiken op: 31 6 21617534 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ariebras.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Arie Bras Studiecoaching en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Arie Bras Studiecoaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arie Bras Studiecoaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Arie Bras Studiecoaching

Bezoekers bekeken ook