De Billabong

De Billabong is een Bijles gelegen aan Spoorbaanweg 61 in Rhenen.

De Billabong is een huiswerkbegeleidings-, bijles- en coachingdienst, geleid door Miranda Ebbers. Ze biedt begeleiding aan leerlingen en studenten op verschillende niveaus. Voor basisschoolleerlingen richt ze zich op het verbeteren van reken- en leesvaardigheden en het vergroten van zelfvertrouwen. Voor middelbare schoolleerlingen helpt ze bij vakken, het structureren en plannen van huiswerk, en het combineren van school en hobby's. Voor studenten op MBO, HBO en universitair niveau biedt ze ondersteuning bij studieproblemen en scripties. Miranda Ebbers is een bioloog en heeft sinds 2005 De Billabong, gevestigd in Rhenen. Het uurtarief is €50,-, maar er is mogelijkheid tot gebruik van een PGB en er kan worden besproken of er een ander tarief mogelijk is.

Meer informatie over De Billabong in Rhenen

De Billabong is een Bijles gelegen in Rhenen op Spoorbaanweg 61.

De Billabong uit Rhenen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij De Billabong en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Rhenen? Dan ben je bij De Billabong op de juiste plek. Bij De Billabong kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Spoorbaanweg 61 in Rhenen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rhenen of niet, iedereen kan contact opnemen met De Billabong. Je kan De Billabong telefonisch bereiken op: 31 6 10334327 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://mirandaebbers.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar De Billabong en maak een afspraak!

Hoe kom je bij De Billabong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Billabong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. De Billabong

Bezoekers bekeken ook