Lyceo Apeldoorn - Heemradenlaan

Lyceo Apeldoorn - Heemradenlaan is een Huiswerkinstituut gelegen aan Heemradenlaan 125 in Apeldoorn.

Lyceo Apeldoorn - De Heemgaard biedt huiswerkbegeleiding en bijlessen aan binnen De Heemgaard in Apeldoorn. De locatie is gevestigd in de school zelf, waardoor er korte lijntjes zijn met docenten en mentoren. De vestigingsmanager, Yaniek Hendriks, en haar team van begeleiders staan klaar om alle leerlingen te helpen. Er wordt een plan van aanpak opgesteld tijdens een intakegesprek met de ouders, waarin doelstellingen en wensen worden besproken. De huiswerkbegeleiding is gericht op het maken van huiswerk, maar ook op leren leren en leren plannen. Daarnaast biedt Lyceo bijles aan voor specifieke vakken. De bijlessen worden afgestemd op de hulpvraag van de leerling. De locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van De Heemgaard.

Meer informatie over Lyceo Apeldoorn - Heemradenlaan in Apeldoorn

Lyceo Apeldoorn - Heemradenlaan is een Huiswerkinstituut gelegen in Apeldoorn op Heemradenlaan 125.

Lyceo Apeldoorn - Heemradenlaan uit Apeldoorn kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Apeldoorn - Heemradenlaan en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij Lyceo Apeldoorn - Heemradenlaan op de juiste plek. Bij Lyceo Apeldoorn - Heemradenlaan kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Heemradenlaan 125 in Apeldoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Apeldoorn of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Apeldoorn - Heemradenlaan. Je kan Lyceo Apeldoorn - Heemradenlaan telefonisch bereiken op: 31 6 13636242 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/apeldoorn/deheemgaard/?utm_source=GMB&utm_medium=apeldoorn-deheemgaard&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Apeldoorn - Heemradenlaan en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Apeldoorn - Heemradenlaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Apeldoorn - Heemradenlaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Apeldoorn – Heemradenlaan

Bezoekers bekeken ook