1. producten
  2. Opvouwbaar Rugzak Lichtgewicht Rugzak Backpack Waterdicht 18 liter.

Opvouwbaar Rugzak Lichtgewicht Rugzak Backpack Waterdicht 18 liter.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Opvouwbaar Rugzak Lichtgewicht Rugzak Backpack Waterdicht 18 liter. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Opvouwbaar Rugzak Lichtgewicht Rugzak Backpack Waterdicht 18 liter..

Specificaties Opvouwbaar Rugzak Lichtgewicht Rugzak Backpack Waterdicht 18 liter.

Merk

WiseGoods

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume

18 l

Afmetingen

Hoogte: 28 cm


Breedte: 40 cm


Diepte: 10 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

1

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Opvouwbaar Rugzak Lichtgewicht Rugzak Backpack Waterdicht 18 liter.

Deze opvouwbare rugzak is een absolute must voor iedereen die houdt van avontuur. Hij is perfect voor dagelijks gebruik, maar ook voor mensen die vaak op reis zijn. Met een verstelbare gewatteerde schouderband en een comfortabele rugpaneel is deze rugzak gemaakt voor lange wandeltochten. De verstelbare heupgordel biedt extra comfort en ondersteuning. Deze rugzak is gemaakt van zeer lichtgewicht en waterdicht polyester. De meegeleverde afneembare regenhoes beschermt je spullen tegen de elementen. Binnenin de rugzak vind je een ruim hoofdcompartiment, twee kleinere zijcompartimenten en een voorvak met rits om je spullen te organiseren. De rugzak is opvouwbaar tot een klein formaat van 40 x 28 x 10 cm en heeft een inhoud van 18 Liter. Met deze rugzak aan je zijde ben je altijd klaar voor avontuur.

Veelgestelde vragen over Opvouwbaar Rugzak Lichtgewicht Rugzak Backpack Waterdicht 18 liter.

Opvouwbaar Rugzak Lichtgewicht Rugzak Backpack Waterdicht 18 liter. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 28 cm
  • Breedte 40 cm
  • Diepte 10 cm
  • Volume: 18 l

Opvouwbaar Rugzak Lichtgewicht Rugzak Backpack Waterdicht 18 liter. is gemaakt van Opvouwbaar Rugzak Lichtgewicht Rugzak Backpack Waterdicht 18 liter. en komt standaard in Zwart.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Opvouwbaar Rugzak Lichtgewicht Rugzak Backpack Waterdicht 18 liter. is specifiek Normale rugzak.

Opvouwbaar Rugzak Lichtgewicht Rugzak Backpack Waterdicht 18 liter. heeft 1. Opvouwbaar Rugzak Lichtgewicht Rugzak Backpack Waterdicht 18 liter. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Opvouwbaar Rugzak Lichtgewicht Rugzak Backpack Waterdicht 18 liter. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen