StudiePlus Maassluis

StudiePlus Maassluis is een Onderwijsinstelling gelegen aan Reviusplein 8 in Maassluis.

StudiePlus Maassluis biedt bijles, huiswerkbegeleiding, profielwerkstukbegeleiding en examentraining aan leerlingen van zowel het middelbaar als het basisonderwijs. De begeleiding kan plaatsvinden op verschillende locaties, zoals het Reviuslyceum, Revius Mavo, aan huis of via Facetime. Ze werken samen met verschillende scholen en instanties, waaronder het Lentiz Reviuslyceum, Lentiz Revius Mavo, Lentiz Maasland, Lentiz Geuzencollege, Stichting Maatwerk Autisme en De Blije Student. Voor vragen over de begeleiding, registratie, vacatures en meer kunnen geïnteresseerden contact opnemen met StudiePlus Maassluis. Daarnaast is er een positieve beoordeling te lezen van een tevreden ouder over de persoonlijke begeleiding die het bedrijf biedt en het verbeterde vertrouwen van hun kind.

Meer informatie over StudiePlus Maassluis in Maassluis

StudiePlus Maassluis is een Onderwijsinstelling gelegen in Maassluis op Reviusplein 8.

StudiePlus Maassluis uit Maassluis kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij StudiePlus Maassluis en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Onderwijsinstelling in de buurt van Maassluis? Dan ben je bij StudiePlus Maassluis op de juiste plek. Bij StudiePlus Maassluis kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Onderwijsinstelling is gelegen aan Reviusplein 8 in Maassluis. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maassluis of niet, iedereen kan contact opnemen met StudiePlus Maassluis. Je kan StudiePlus Maassluis telefonisch bereiken op: 31 6 53918115 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.studieplusmaassluis.com/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar StudiePlus Maassluis en maak een afspraak!

Hoe kom je bij StudiePlus Maassluis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je StudiePlus Maassluis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. StudiePlus Maassluis

Bezoekers bekeken ook