I-COACH Life & Loopbaan

I-COACH Life & Loopbaan is een Bijles gelegen aan in .

Het i-coach platform biedt individuele coaching en training op het gebied van life, loopbaan, studiekeuze en imago. Ze bieden onder andere coaching voor sollicitaties, imago, life en loopbaan, studiekeuze en talentenonderzoek. De oprichter van i-coach, Leny Verhoeven, heeft een passie voor het innerlijke en uiterlijke van mensen en begeleidt anderen op een natuurlijke en motiverende manier. Ze gelooft dat iedereen die zichzelf en zijn talenten kent, kan leiden tot een meer tevreden en succesvol leven. Op het platform zijn ook verschillende blogs te vinden, waaronder over het belang van een goede eerste indruk en het voorbereiden van een elevator pitch.

Meer informatie over I-COACH Life & Loopbaan in

I-COACH Life & Loopbaan is een Bijles gelegen in op .

I-COACH Life & Loopbaan uit kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij I-COACH Life & Loopbaan en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van ? Dan ben je bij I-COACH Life & Loopbaan op de juiste plek. Bij I-COACH Life & Loopbaan kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan in . Het maakt niet uit of je woonachtig bent in of niet, iedereen kan contact opnemen met I-COACH Life & Loopbaan. Je kan I-COACH Life & Loopbaan telefonisch bereiken op: 31 6 42861360 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.i-coach.eu/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar I-COACH Life & Loopbaan en maak een afspraak!

Hoe kom je bij I-COACH Life & Loopbaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je I-COACH Life & Loopbaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. I-COACH Life & Loopbaan

Bezoekers bekeken ook