Annette Weers

Annette Weers is een Bijles gelegen aan Van der Lubbehof 23 in Leiden.

Annette Weers Opleidingen biedt verschillende cursussen en workshops aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ademcoaching, intuïtieve ontwikkeling en meer. Het doel van de opleidingen is om mensen te helpen zichzelf en anderen beter te leren kennen en te groeien op verschillende gebieden. De opleidingen worden gegeven door Annette Weers, een ervaren expert op dit gebied. Daarnaast biedt ze ook online consulten aan voor healing, reading en Voice Dialogue. Er zijn ook positieve ervaringen te lezen van mensen die de opleidingen hebben gevolgd. De opleidingen gaan binnenkort van start en er is de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe activiteiten.

Meer informatie over Annette Weers in Leiden

Annette Weers is een Bijles gelegen in Leiden op Van der Lubbehof 23.

Annette Weers uit Leiden kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Annette Weers en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Leiden? Dan ben je bij Annette Weers op de juiste plek. Bij Annette Weers kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Van der Lubbehof 23 in Leiden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leiden of niet, iedereen kan contact opnemen met Annette Weers. Je kan Annette Weers telefonisch bereiken op: 31 6 14770688 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://annetteweers.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Annette Weers en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Annette Weers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Annette Weers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Annette Weers

Bezoekers bekeken ook