Markeerpunt

Markeerpunt is een Bijles gelegen aan Varik 3 in Gieten.

MarKeerpunT biedt begeleiding bij veranderprocessen en hanteert een holistische visie. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om portretten te laten maken, zowel van mensen als van dieren, in verschillende stijlen zoals olieverf, acrylverf en pastelkrijt. MarKeerpunT heeft als missie om het creatieve potentieel van mensen te ontdekken en hen te helpen hun onontdekte mogelijkheden te benutten. Door middel van verschillende benaderingen en creatieve methoden willen ze mensen helpen om weer vanuit hun eigen kernkracht te leven en te werken. Het doel is om meer geluk en ontspanning te ervaren in zowel werk als het dagelijks leven, en om mensen te helpen ontdekken waar ze blij van worden en dit toe te passen en te vergroten in hun dagelijks leven.

Meer informatie over Markeerpunt in Gieten

Markeerpunt is een Bijles gelegen in Gieten op Varik 3.

Markeerpunt uit Gieten kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Markeerpunt en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Gieten? Dan ben je bij Markeerpunt op de juiste plek. Bij Markeerpunt kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Varik 3 in Gieten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gieten of niet, iedereen kan contact opnemen met Markeerpunt. Je kan Markeerpunt telefonisch bereiken op: 31 6 33724185 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://markeerpunt.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Markeerpunt en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Markeerpunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Markeerpunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Markeerpunt

Bezoekers bekeken ook