ZOO! Huiswerk en bijles instituut

ZOO! Huiswerk en bijles instituut is een Bijles gelegen aan Witte Paal 50G in Schagen.

ZOO is een huiswerkinstituut dat huiswerkbegeleiding en bijles op maat aanbiedt aan leerlingen van alle niveaus van het voortgezet onderwijs. De begeleiding kan individueel of in kleine groepjes plaatsvinden. Andere ondersteunende diensten zijn ook mogelijk. De tarieven voor huiswerkbegeleiding variëren van €15 per uur tot €32,50 per uur, afhankelijk van de ervaring van de docent. Daarnaast biedt het instituut ook dyslexiebegeleiding aan voor €35 per uur. Marleen Wijgman, de docente Frans en maatschappijleer, heeft veel ervaring en kennis opgedaan en werkt regelmatig met dyslectische leerlingen. Haar visie is dat pubers tegenwoordig veel afleiding hebben en dat verminderen van computergebruik en creëren van rustige momenten al binnen 14 dagen resultaat kan opleveren. Het instituut biedt een coach aan die naast de leerlingen staat en in hen gelooft. Door de juiste aanpak te hanteren en goede planning te maken, kunnen leerlingen betere resultaten behalen en weer gemotiveerd worden voor school. Het instituut is gevestigd in Schagen, maar andere locaties zijn ook mogelijk.

Meer informatie over ZOO! Huiswerk en bijles instituut in Schagen

ZOO! Huiswerk en bijles instituut is een Bijles gelegen in Schagen op Witte Paal 50G.

ZOO! Huiswerk en bijles instituut uit Schagen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij ZOO! Huiswerk en bijles instituut en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Schagen? Dan ben je bij ZOO! Huiswerk en bijles instituut op de juiste plek. Bij ZOO! Huiswerk en bijles instituut kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Witte Paal 50G in Schagen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Schagen of niet, iedereen kan contact opnemen met ZOO! Huiswerk en bijles instituut. Je kan ZOO! Huiswerk en bijles instituut telefonisch bereiken op: 31 6 34571461 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://zoohuiswerkinstituut.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar ZOO! Huiswerk en bijles instituut en maak een afspraak!

Hoe kom je bij ZOO! Huiswerk en bijles instituut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZOO! Huiswerk en bijles instituut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. ZOO! Huiswerk en bijles instituut

Bezoekers bekeken ook