TelOp bijlessen

TelOp bijlessen is een Bijles gelegen aan Brugstraat 75 in Sittard.

Studiekern is een partner in onderwijs en biedt maatwerk voor leerling- en docentondersteuning aan scholen. Ze bieden ook studiebegeleiding en coaching aan jongeren in armoede voor gemeenten, en de beste professionele zorgbegeleiding voor zorgprofessionals. Daarnaast bieden ze studiebegeleiding en examenbegeleiding voor leerlingen aan ouders. Studiekern coaching & begeleiding biedt volledige maatwerkoplossingen voor leerlingondersteuning en heeft al bijna 10 jaar ervaring in het begeleiden van leerlingen met achterstanden. Ze bieden ook bijles van bevoegde vakdocenten aan, wat de meest effectieve manier is om grote stappen vooruit te maken. Studiekern gelooft dat elk kind wil leren en succes wil beleven, maar dat sommige kinderen misschien onvoldoende geprikkeld worden.

Meer informatie over TelOp bijlessen in Sittard

TelOp bijlessen is een Bijles gelegen in Sittard op Brugstraat 75.

TelOp bijlessen uit Sittard kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij TelOp bijlessen en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Sittard? Dan ben je bij TelOp bijlessen op de juiste plek. Bij TelOp bijlessen kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Brugstraat 75 in Sittard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sittard of niet, iedereen kan contact opnemen met TelOp bijlessen. Je kan TelOp bijlessen telefonisch bereiken op: 31 46 428 2665 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.telop.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar TelOp bijlessen en maak een afspraak!

Hoe kom je bij TelOp bijlessen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TelOp bijlessen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. TelOp bijlessen

Bezoekers bekeken ook