Zo Geleerd

Zo Geleerd is een Bijles gelegen aan Concourslaan 2a in Hoofddorp.

Dit is een samenvatting van een tekst over een bijlesinstituut in Hoofddorp. Het instituut biedt hoogwaardige en betaalbare begeleiding aan. Ze hebben een motiverende en gestructureerde aanpak, waarbij ze meedenken vanuit de kracht van het kind. Ze hebben zowel aandacht voor de korte als lange termijn en stellen voor elk kind een persoonlijk pad op richting het eindstation. Er zijn korte lijnen met ouders en scholen en de communicatie naar derden is duidelijk en effectief. Daarnaast bieden ze een uitstekende leeromgeving waarin je je thuis voelt. Ze hanteren een no-nonsense filosofie en er zijn geen inschrijfgeld of bijkomende kosten. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of email.

Meer informatie over Zo Geleerd in Hoofddorp

Zo Geleerd is een Bijles gelegen in Hoofddorp op Concourslaan 2a.

Zo Geleerd uit Hoofddorp kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Zo Geleerd en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Hoofddorp? Dan ben je bij Zo Geleerd op de juiste plek. Bij Zo Geleerd kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Concourslaan 2a in Hoofddorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoofddorp of niet, iedereen kan contact opnemen met Zo Geleerd. Je kan Zo Geleerd telefonisch bereiken op: 31 23 737 0458 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://zogeleerd.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Zo Geleerd en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Zo Geleerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zo Geleerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Zo Geleerd

Bezoekers bekeken ook