Begeleidingspraktijk Top Talent

Begeleidingspraktijk Top Talent is een Bijles gelegen aan Hoofdpoortplantsoen 17 in Goedereede.

Begeleidingspraktijk Top Talent biedt begeleiding aan kinderen om hun eigen talenten te ontwikkelen en hun volledige potentieel te bereiken. De begeleiding is oplossingsgericht en sluit aan bij de interesses van het kind. Het doel is om het zelfvertrouwen van het kind te vergroten en kennis en vaardigheden te stimuleren. De begeleiding kan individueel of in kleine groepen worden gegeven. Begeleidingspraktijk Top Talent is gespecialiseerd in Remedial Teaching en biedt workshops en trainingen aan leerlingen, ouders en leerkrachten in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Voor het basisonderwijs zijn er onder andere workshops en trainingen op het gebied van rekenen en mindset. Voor het voortgezet onderwijs zijn er workshops over plannen en leren leren. Voor inschrijving of meer informatie kan er contact worden opgenomen via het e-mailadres of telefoonnummer van Begeleidingspraktijk Top Talent.

Meer informatie over Begeleidingspraktijk Top Talent in Goedereede

Begeleidingspraktijk Top Talent is een Bijles gelegen in Goedereede op Hoofdpoortplantsoen 17.

Begeleidingspraktijk Top Talent uit Goedereede kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Begeleidingspraktijk Top Talent en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Goedereede? Dan ben je bij Begeleidingspraktijk Top Talent op de juiste plek. Bij Begeleidingspraktijk Top Talent kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Hoofdpoortplantsoen 17 in Goedereede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Goedereede of niet, iedereen kan contact opnemen met Begeleidingspraktijk Top Talent. Je kan Begeleidingspraktijk Top Talent telefonisch bereiken op: 31 187 844 986 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.begeleidingspraktijktoptalent.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Begeleidingspraktijk Top Talent en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Begeleidingspraktijk Top Talent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Begeleidingspraktijk Top Talent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Begeleidingspraktijk Top Talent

Bezoekers bekeken ook