de Huiswerkplek

de Huiswerkplek is een Bijles gelegen aan Kanaalweg 37 in Capelle aan den IJssel.

De Huiswerkplek biedt professionele huiswerkbegeleiding en bijlessen in een warme, huiselijke sfeer. Ze helpen scholieren met huiswerk plannen, overhoren en toetsen bespreken. De huiswerkbegeleiders zijn studenten die vakinhoudelijk deskundig zijn en graag met kinderen en jongeren werken. Ze weten precies welke leeradviezen en -middelen ze moeten inzetten om problemen te verhelpen. Daarnaast bieden ze ook bijlessen met intensieve begeleiding aan. Voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool is er ook de mogelijkheid om bijlessen te volgen. In alle bijlessen staat de groei binnen het zelfvertrouwen centraal. De Huiswerkplek is een fijne, rustige en gezellige plek om huiswerk te doen. Ze bieden ook de mogelijkheid om buiten openingstijden vragen te stellen.

Meer informatie over de Huiswerkplek in Capelle aan den IJssel

de Huiswerkplek is een Bijles gelegen in Capelle aan den IJssel op Kanaalweg 37.

de Huiswerkplek uit Capelle aan den IJssel kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij de Huiswerkplek en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Capelle aan den IJssel? Dan ben je bij de Huiswerkplek op de juiste plek. Bij de Huiswerkplek kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Kanaalweg 37 in Capelle aan den IJssel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Capelle aan den IJssel of niet, iedereen kan contact opnemen met de Huiswerkplek. Je kan de Huiswerkplek telefonisch bereiken op: 31 6 15165315 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dehuiswerkplek.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar de Huiswerkplek en maak een afspraak!

Hoe kom je bij de Huiswerkplek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Huiswerkplek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. de Huiswerkplek

Bezoekers bekeken ook