Lotte de Haan wiskunde bijles en huiswerkbegeleiding

Lotte de Haan wiskunde bijles en huiswerkbegeleiding is een Bijles gelegen aan Bergerweg 62 H in Alkmaar.

In deze tekst wordt beschreven dat de auteur ervaring heeft met het geven van bijlessen in wiskunde en rekenen aan leerlingen van verschillende niveaus en opleidingen. Het is mogelijk om privé- of duo-bijlessen te volgen, waarbij de auteur tijdens de privé-bijles alle aandacht heeft voor de leerling. Bij duo-bijlessen wordt de theorie gezamenlijk doorgenomen en kunnen er verschillende opgaven worden gemaakt. De auteur biedt ook hulp via WhatsApp. Er worden ook positieve Google-recensies genoemd waarin wordt benadrukt dat de auteur geduldig is, de stof duidelijk uitlegt en goed aansluit bij de behoeften van de leerlingen. Het wordt aanbevolen om een proefles te volgen om te ervaren of de manier van bijles geven bij de leerling past.

Meer informatie over Lotte de Haan wiskunde bijles en huiswerkbegeleiding in Alkmaar

Lotte de Haan wiskunde bijles en huiswerkbegeleiding is een Bijles gelegen in Alkmaar op Bergerweg 62 H.

Lotte de Haan wiskunde bijles en huiswerkbegeleiding uit Alkmaar kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lotte de Haan wiskunde bijles en huiswerkbegeleiding en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij Lotte de Haan wiskunde bijles en huiswerkbegeleiding op de juiste plek. Bij Lotte de Haan wiskunde bijles en huiswerkbegeleiding kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Bergerweg 62 H in Alkmaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alkmaar of niet, iedereen kan contact opnemen met Lotte de Haan wiskunde bijles en huiswerkbegeleiding. Je kan Lotte de Haan wiskunde bijles en huiswerkbegeleiding telefonisch bereiken op: 31 6 12607158 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dehaanbijles.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lotte de Haan wiskunde bijles en huiswerkbegeleiding en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lotte de Haan wiskunde bijles en huiswerkbegeleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lotte de Haan wiskunde bijles en huiswerkbegeleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lotte de Haan wiskunde bijles en huiswerkbegeleiding

Bezoekers bekeken ook