Bijles en kindercoaching Nieuwsgierig aagje

Bijles en kindercoaching Nieuwsgierig aagje is een Bijles gelegen aan David Ben Goerionstraat 42 in Utrecht.

De tekst gaat over kindercoaching en bijles. In de tekst worden verschillende onderwerpen besproken, zoals het hervatten van het schoolritme na de vakantie, een cursus over executieve functies, een tijdelijke aannamestop, en de verwachtingen en vragen die komen kijken bij het nieuwe schooljaar. De auteur benadrukt dat ze kinderen, ouders en scholen wil helpen bij verschillende uitdagingen, zoals zelfvertrouwen, leermoeilijkheden, sociale vaardigheden en faalangst. Ze gelooft in de talenten van het kind en het gezin om zich weer goed te voelen. Er worden ook voorbeelden gegeven van hoe de auteur kinderen helpt, zoals het maken van een ketting voor een meisje met faalangst en het praten over gezinsafspraken tijdens het voetballen.

Meer informatie over Bijles en kindercoaching Nieuwsgierig aagje in Utrecht

Bijles en kindercoaching Nieuwsgierig aagje is een Bijles gelegen in Utrecht op David Ben Goerionstraat 42.

Bijles en kindercoaching Nieuwsgierig aagje uit Utrecht kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Bijles en kindercoaching Nieuwsgierig aagje en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Bijles en kindercoaching Nieuwsgierig aagje op de juiste plek. Bij Bijles en kindercoaching Nieuwsgierig aagje kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan David Ben Goerionstraat 42 in Utrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Utrecht of niet, iedereen kan contact opnemen met Bijles en kindercoaching Nieuwsgierig aagje. Je kan Bijles en kindercoaching Nieuwsgierig aagje telefonisch bereiken op: 31 6 40495705 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.nieuwsgierigaagje.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Bijles en kindercoaching Nieuwsgierig aagje en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Bijles en kindercoaching Nieuwsgierig aagje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bijles en kindercoaching Nieuwsgierig aagje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Bijles en kindercoaching Nieuwsgierig aagje

Bezoekers bekeken ook