Thuisjuf

Thuisjuf is een Bijles gelegen aan Stokkumerweg 37 in Markelo.

Berta Dijkink, ook bekend als de Thuisjuf, is een ervaren leerkracht die zich richt op leerlingen die extra aandacht en ondersteuning nodig hebben. Ze heeft haar Pabodiploma behaald en heeft jarenlange ervaring in het onderwijs. Haar doel is om kinderen individuele begeleiding te geven, zodat ze betere resultaten kunnen behalen in de klas. Het is belangrijk om te benadrukken dat haar begeleiding bedoeld is als aanvulling op het reguliere onderwijs.

Meer informatie over Thuisjuf in Markelo

Thuisjuf is een Bijles gelegen in Markelo op Stokkumerweg 37.

Thuisjuf uit Markelo kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Thuisjuf en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Markelo? Dan ben je bij Thuisjuf op de juiste plek. Bij Thuisjuf kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Stokkumerweg 37 in Markelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Markelo of niet, iedereen kan contact opnemen met Thuisjuf. Je kan Thuisjuf telefonisch bereiken op: 31 547 363 173 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.thuisjuf.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Thuisjuf en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Thuisjuf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thuisjuf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Thuisjuf

Bezoekers bekeken ook