Bijles Noord

Bijles Noord is een Bijles gelegen aan Jan Steenweg 1 in Eelde.

Bijles Noord heeft een tweede vestiging geopend in OBS de Westerburcht in Eelde. Door de vestiging dichtbij de school en leerlingen te plaatsen, kunnen leerlingen direct na schooltijd bijles krijgen en kunnen leerlingen van het voortgezet onderwijs beter huiswerk maken in een prettige leeromgeving met alle onderwijsfaciliteiten. Daarnaast is het mogelijk om effectief contact te hebben met de leerkrachten over de kennis en kunde van de leerling en kunnen toetsresultaten direct besproken worden.

Meer informatie over Bijles Noord in Eelde

Bijles Noord is een Bijles gelegen in Eelde op Jan Steenweg 1.

Bijles Noord uit Eelde kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Bijles Noord en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Eelde? Dan ben je bij Bijles Noord op de juiste plek. Bij Bijles Noord kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Jan Steenweg 1 in Eelde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eelde of niet, iedereen kan contact opnemen met Bijles Noord. Je kan Bijles Noord telefonisch bereiken op: 31 6 46023689 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bijlesnoord.nl/uncategorized/bijles-noord-gehuisvest-in-obs-de-westerburcht/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Bijles Noord en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Bijles Noord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bijles Noord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Bijles Noord

Bezoekers bekeken ook