123bijles huiswerkbegeleiding

123bijles huiswerkbegeleiding is een Bijles gelegen aan Columbusstraat 163a in Den Haag.

1·2·3·bijles is een instituut in Den Haag dat al ruim 17 jaar ervaring heeft met het geven van huiswerkbegeleiding en bijles. Ze bieden ondersteuning aan leerlingen die extra hulp nodig hebben, vooral op het gebied van exacte vakken. Ze zijn gespecialiseerd in vakken zoals rekenen, wiskunde, natuurkunde, scheikunde en Nederlands tot aan het vwo-examen. Ze geven ook examentraining. Bij 1·2·3·bijles werken geen studenten, omdat lesgeven een vak is. Naast bijles bieden ze ook intensieve huiswerkbegeleiding, waarbij de leerling strategieën aangeleerd krijgt om het huiswerk zo goed mogelijk te volbrengen. Het doel is om de leerling te motiveren en zelfstandig te laten werken. De huiswerkbegeleiding omvat onder andere het aanleren van studievaardigheden, structuur aanbrengen, plannen en uitleggen van de stof. De tijden zijn van 14:00 tot 18:00 uur. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen voor meer informatie en om je aan te melden. De locatie is aan de Columbusstraat 163 in Den Haag.

Meer informatie over 123bijles huiswerkbegeleiding in Den Haag

123bijles huiswerkbegeleiding is een Bijles gelegen in Den Haag op Columbusstraat 163a.

123bijles huiswerkbegeleiding uit Den Haag kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij 123bijles huiswerkbegeleiding en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij 123bijles huiswerkbegeleiding op de juiste plek. Bij 123bijles huiswerkbegeleiding kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Columbusstraat 163a in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen kan contact opnemen met 123bijles huiswerkbegeleiding. Je kan 123bijles huiswerkbegeleiding telefonisch bereiken op: 31 6 10693723 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.123bijles.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar 123bijles huiswerkbegeleiding en maak een afspraak!

Hoe kom je bij 123bijles huiswerkbegeleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 123bijles huiswerkbegeleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. 123bijles huiswerkbegeleiding

Bezoekers bekeken ook