ExTra Onderwijsondersteuning

ExTra Onderwijsondersteuning is een Bijles gelegen aan Saturnusstraat 25E in Hoofddorp.

ExTra is een onderwijsondersteuningsbedrijf dat trainingen aanbiedt op scholen. Ze bieden bijles, examentraining, studiebegeleiding, lentetraining, SE-training en effectief leren. De trainingen worden gegeven door ervaren trainers en afgestemd op de leerlingen in samenwerking met de school. Er is persoonlijke begeleiding en de trainingen vinden altijd plaats op school. Leerlingen zijn positief over de trainingen en er zijn verschillende vakken beschikbaar. ExTra bestaat al 13 jaar en is opgericht om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan onderwijsondersteuning. Ze willen een laagdrempelige training aanbieden op school, met leerlingen van dezelfde school en voor een betaalbare prijs.

Meer informatie over ExTra Onderwijsondersteuning in Hoofddorp

ExTra Onderwijsondersteuning is een Bijles gelegen in Hoofddorp op Saturnusstraat 25E.

ExTra Onderwijsondersteuning uit Hoofddorp kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij ExTra Onderwijsondersteuning en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Hoofddorp? Dan ben je bij ExTra Onderwijsondersteuning op de juiste plek. Bij ExTra Onderwijsondersteuning kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Saturnusstraat 25E in Hoofddorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoofddorp of niet, iedereen kan contact opnemen met ExTra Onderwijsondersteuning. Je kan ExTra Onderwijsondersteuning telefonisch bereiken op: 31 6 40491662 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.extra-trainingen.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar ExTra Onderwijsondersteuning en maak een afspraak!

Hoe kom je bij ExTra Onderwijsondersteuning? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ExTra Onderwijsondersteuning het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. ExTra Onderwijsondersteuning

Bezoekers bekeken ook