Kijk&dbrein

Kijk&dbrein is een Bijles gelegen aan Mansel 38 in Sneek.

Dit artikel gaat over reflexintegratie en hoe het kinderen kan helpen die moeite hebben met leren. Primaire reflexen zijn automatische reacties op prikkels die nodig zijn om te overleven. Deze reflexen moeten zich ontwikkelen tot bewuste en doelgerichte bewegingen en reacties. Soms verdwijnen niet alle reflexen vanzelf, wat kan leiden tot leer- en gedragsproblemen. Reflexintegratie helpt bij de ontwikkeling van de primaire reflexen, waardoor ze niet meer storend zijn. Dit heeft een positief effect op de hersenontwikkeling en het vermogen om prikkels te filteren en verwerken. Als u meer wilt weten, kunt u contact opnemen of de website van INPP raadplegen. De werkwijze is om eerst te bewegen en dan te leren, en eerst het fundament te leggen voordat er verder gebouwd kan worden.

Meer informatie over Kijk&dbrein in Sneek

Kijk&dbrein is een Bijles gelegen in Sneek op Mansel 38.

Kijk&dbrein uit Sneek kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Kijk&dbrein en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Sneek? Dan ben je bij Kijk&dbrein op de juiste plek. Bij Kijk&dbrein kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Mansel 38 in Sneek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sneek of niet, iedereen kan contact opnemen met Kijk&dbrein. Je kan Kijk&dbrein telefonisch bereiken op: 31 6 52003078 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kijkendbrein.wordpress.com/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Kijk&dbrein en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Kijk&dbrein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kijk&dbrein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Kijk&dbrein

Bezoekers bekeken ook