Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch - Maaslandstraat

Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch - Maaslandstraat is een Huiswerkinstituut gelegen aan Maaslandstraat 2A in s-Hertogenbosch.

De tekst beschrijft het Centrum voor Studiebegeleiding in Den Bosch. Ze bieden huiswerkbegeleiding aan in een rustige omgeving, waar leerlingen geholpen worden met hun huiswerk en overhoord worden. De vestigingsmanager en het ervaren team zorgen ervoor dat elke leerling passende begeleiding krijgt. Het instituut bestaat al 35 jaar en heeft een prachtige locatie naast het Centraal Station. Leerlingen kunnen werken in ruime studielokalen en ontspannen in de zithoek. Het centrum biedt ook bijlessen en overhoringen aan. Henry van Eijndhoven is de coördinator op de vestiging. Geïnteresseerden kunnen langskomen om kennis te maken met de medewerkers en om meer te weten te komen over de werkwijze. Het Centrum voor Studiebegeleiding biedt huiswerkbegeleiding aan op bepaalde dagen en tijden. Ook zijn er andere diensten en is er een contactmogelijkheid. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur.

Meer informatie over Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch - Maaslandstraat in s-Hertogenbosch

Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch - Maaslandstraat is een Huiswerkinstituut gelegen in s-Hertogenbosch op Maaslandstraat 2A.

Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch - Maaslandstraat uit s-Hertogenbosch kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch - Maaslandstraat en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van s-Hertogenbosch? Dan ben je bij Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch - Maaslandstraat op de juiste plek. Bij Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch - Maaslandstraat kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Maaslandstraat 2A in s-Hertogenbosch. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in s-Hertogenbosch of niet, iedereen kan contact opnemen met Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch - Maaslandstraat. Je kan Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch - Maaslandstraat telefonisch bereiken op: 31 73 614 6781 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://csb-studiebegeleiding.nl/over-onze-vestiging-in-den-bosch/?utm_source=GMB&utm_medium=den-bosch-csb&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch - Maaslandstraat en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch - Maaslandstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch - Maaslandstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch – Maaslandstraat

Bezoekers bekeken ook