RT-SterKer

RT-SterKer is een Bijles gelegen aan Brouwersstraat 12 in Heeswijk Dinther.

Praktijk SterKer biedt Remedial Teaching en Advisering aan, waarbij op deze website alle informatie te vinden is over de praktijk en het aanbod. De praktijk richt zich op het bieden van ondersteuning aan kinderen met leerproblemen en het geven van advies. De website biedt informatie over de werkwijze en de doelgroep van de praktijk, evenals de verschillende diensten die worden aangeboden, zoals individuele begeleiding en consultatie. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de achtergrond en ervaring van de therapeut, om vertrouwen en transparantie te bevorderen. Kortom, praktijk SterKer is een plek waar ouders en kinderen terecht kunnen voor professionele hulp en advies bij leerproblemen.

Meer informatie over RT-SterKer in Heeswijk Dinther

RT-SterKer is een Bijles gelegen in Heeswijk Dinther op Brouwersstraat 12.

RT-SterKer uit Heeswijk Dinther kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij RT-SterKer en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Heeswijk Dinther? Dan ben je bij RT-SterKer op de juiste plek. Bij RT-SterKer kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Brouwersstraat 12 in Heeswijk Dinther. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heeswijk Dinther of niet, iedereen kan contact opnemen met RT-SterKer. Je kan RT-SterKer telefonisch bereiken op: 31 6 29385101 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rt-sterker.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar RT-SterKer en maak een afspraak!

Hoe kom je bij RT-SterKer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RT-SterKer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. RT-SterKer

Bezoekers bekeken ook